Website ontwerp, onderhoud, ondersteuning en meer

Website ontwerp, webdesign op maat

Om tot het perfecte website ontwerp te komen, horen wij ook graag uw ideeën. Daarbij adviseren wij vakkundig over alles wat er bij een website komt kijken. Van domeinnaam tot onderhoud.

Na de uitwerking van het concept, zorgen wij dat u alvast kunt rondkijken op uw nieuwe website. Zo krijgt u een goede indruk van het resultaat. Daarna kunnen aanpassingen gedaan worden. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Lees verder voor onze pakketten.

Professioneel Website Ontwerp - Passend op elk schermformaat

Hoe realiseren wij uw website ontwerp?

Voordat uw website online gaat, controleren wij deze van begin tot eind. Het concept wordt grondig getest en wij zorgen dat alles werkt. Dit doen wij op alle apparaten. Denk hierbij aan computers, laptops, tablets en smartphones.

Uw website wordt snel. Laadtijden van een website verkorten is nu nog belangrijker. Mensen haken sneller af bij een langzame website en daarbij prefereert Google snelle websites. Hoe sneller de website, hoe hoger de website in de zoekresultaten wordt geplaatst.

Na de livegang onderhouden wij uw website en bewerken deze naar wens. Van kleine aanpassingen tot groot onderhoud. Daarnaast leveren wij ondersteuning op afstand als u zelf aan de slag wil gaan met uw website.

Bekijk hier onze hosting pakketten. Hieronder staan de ‘Website pakketten’ en de ‘Service pakketten’ die wij aanbieden.

Website pakketten

One pager

- Eén pagina website
- Uniek website ontwerp
- Secties naar keuze
- Vindbaar op Google
- Hoge resolutie foto's
- SSL beveiliging

€349,-

Prijs is exclusief hosting, onderhoud en ondersteuning.

Standaard

- Maximaal 5 pagina's
- Uniek website ontwerp
- Secties naar keuze
- Vindbaar op Google
- Hoge resolutie foto's
- SSL beveiliging

€599,-

Prijs is exclusief hosting, onderhoud en ondersteuning.

Op maat

- Webdesign op maat
- Uniek website ontwerp
- Logo/huisstijl design
- Aangepaste iconen
- Ondersteuning/onderhoud
- SSL beveiliging

Offerte

Prijs is op basis van een gratis en volledig vrijblijvende offerte.

Website pakketten - Informatie en uitleg

Alle pakketten zijn inclusief één .nl domein en natuurlijk het website ontwerp. U kunt zelf aangeven hoe wij de website moeten inrichten. Geen zorgen, ook achteraf kunt u wijzigingen laten aanbrengen. Daarnaast bieden wij ondersteuning via telefoon, e-mail, Skype of Teamviewer. Verder op deze pagina kunt de ‘Service pakketten’ vinden die wij aanbieden.

Bij het ‘Op maat’ pakket denkt u wellicht dat dit alleen van toepassing is op grote websites of webshops. Dat is echter niet zo. Wanneer u specifieke wensen heeft die niet in één bepaalde categorie vallen, maken wij voor u een vrijblijvende offerte.

Voorbeeld
U heeft een website nodig van 6 pagina’s met een nieuw logo. Bij de aangeboden pakketten ziet u dat dit niet in één categorie valt. Het aantal pagina’s valt namelijk buiten de vaste pakketten. Daarbij valt een logo ontwerp in het ‘Op maat’ pakket.

Zodoende krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. Hierbij nemen wij de onderdelen die u nodig heeft en voegen wij deze samen tot een scherp geprijsd pakket. Dit duurt gelukkig niet lang. Na aanvraag ontvangt u binnen 24 uur de offerte per e-mail.

De weg van uw nieuwe website ontwerp

Professioneel Website Ontwerp - Idee

Idee

Uw eigen ideeën doorgeven. Wij houden hier rekening mee tijdens het website ontwerp.

Professioneel Website Ontwerp - Plan

Plan

Het plan wordt geschreven en opgesteld. Vervolgens gaan wij aan de slag met het concept.

Professioneel Website Ontwerp - Concept

Concept

De website krijgt vorm. Het concept is neergezet. U kunt rondkijken en aanpassingen voorstellen.

Professioneel Website Ontwerp - Uitwerking

Uitwerking

Overleg over het concept. Akkoord? Dan zetten wij de laatste stappen om uw website te lanceren.

Professioneel Website Ontwerp - Voltooid

Website

Uw gloednieuwe website is klaar. Fully responsive, veilig en geoptimaliseerd voor Google.

Service pakketten

Heeft u onderhoud aan uw website nodig? Of gaat u zelf (deels) aan de slag en zoekt u ondersteuning? Kies dan één van de onderstaande ‘Service pakketten’ die wij aanbieden. Komt u uren te kort of heeft u geen behoefte aan een pakket? U kunt ook tegen uurtarief onze services afnemen. Als u geen pakket heeft is het uurtarief: €44,95. Zoals u van ons gewend bent, Webdesign op maat, maar ook Service pakketten op maat.

Basis

- Maandelijkse check
- Dringende updates
- 0.5 uur onderhoud
- 0.5 uur ondersteuning
- Extra service: €39,95 p/u

€14,95

Prijs is per maand op basis van maandelijks contract. (Eén maand)

Extra

- Maandelijkse check
- Dringende updates
- 1.5 uur onderhoud
- 0.5 uur ondersteuning
- Extra service: €34,95 p/u

€29,95

Prijs is per maand op basis van maandelijks contract. (Eén maand)

Op maat

- Maandelijkse check
- Dringende updates
- Onderhoud op maat
- Ondersteuning op maat
- Extra service: €*** p/u

Offerte

Prijs wordt berekend op basis van een vrijblijvende offerte.

Servicepakketten - Informatie en uitleg

Bij alle pakketten ziet u ‘Maandelijkse check’ en ‘Dringende updates’ staan. Deze 2 onderdelen staan los van de vermelde uren onderhoud en ondersteuning. Hierbij lopen wij de website na. Onder andere het controleren van links, pagina’s, het menu, contactformulier, et cetera. Daarnaast zorgen wij ook voor de laatste updates. Vooral de updates zijn erg belangrijk, anders gaat de veiligheid van uw website achteruit.

Het onderhoud doen wij voor u. U geeft aan wat er gedaan moet worden en wij voeren de werkzaamheden uit. Bijvoorbeeld het plaatsen of aanpassen van tekst (artikel, blogpost, gewijzigde openingstijden, et cetera). Of het toevoegen van nieuwe afbeeldingen en foto’s.

Bij ondersteuning kijken wij met u mee. Als u zelf wil leren om aanpassingen te doen en de website bij te houden, helpen wij u op weg. Dit kan op verschillende manieren. Via telefoon, e-mail, Skype en/of Teamviewer. U kunt ons altijd een e-mail sturen met een vraag, echter is dit een lastige manier om u te helpen. Wij raden aan om dit te doen via Teamviewer en telefoon/Skype.

Heeft u groot onderhoud of veel ondersteuning nodig? Bijvoorbeeld bij het onderhouden van een grote blog of een webshop? Dan kunt u het ‘Op maat’ pakket nemen. Daarmee kunnen wij een afspraak maken over de prijs. Zo betaalt u niet elke maand meerdere keren het losse uurtarief. Na contact geeft u door hoeveel uur onderhoud en/of ondersteuning u nodig denkt te hebben. Binnen 24 uur sturen wij u een vrijblijvende offerte per e-mail toe.

Wij zijn benieuwd waar u naar op zoek bent en wij kunnen helpen. Laat het ons weten via het contactformulier onderaan deze pagina.

TeamViewer - Ondersteuning op afstand

Teamviewer is een programma waarbij u ons toestemming geeft om uw computer ‘over te nemen’. Wij krijgen op ons scherm te zien wat u ziet en zo kunnen wij live met u meekijken. Mocht iets niet lukken, dan hebben wij de mogelijkheid om te helpen door op afstand uw muis te bedienen. Dan ziet u direct hoe wij dit doen en leert u tegelijkertijd. Tijdens de TeamViewer sessie hebben we telefonisch contact. Via de gewone telefoon of via Skype. Zo kunnen wij uitleggen hoe en waarom wij iets doen. Ondertussen kunt u vragen stellen en uitleg krijgen. U zal zien dat na verloop van tijd het makkelijker én leuker wordt om uw eigen website aan te passen of bij te houden. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw computer permanent ‘overgenomen’ wordt. Wij kunnen pas meekijken na uw toestemming. Als u het programma afsluit, wordt de verbinding verbroken. Zo zijn wij niet meer in staat om met u mee te kijken. Dit kan pas weer nadat wij opnieuw verbinding maken en u geeft weer toestemming. Bezoek de TeamViewer website om het programma te downloaden.

Contactformulier

U kunt ook een e-mail sturen naar het volgende e-mailadres: info@someco.nl. Of neem contact met ons op via telefoonnummer: 06 36 00 44 65. Vanzelfsprekend zijn wij in de gelegenheid om bij u langs te komen.

Webdesign op maat?

Vul het contactformulier in, of bel voor meer informatie of een afspraak direct via:
06 36 00 44 65

Adres: Brinklaan 58, Bussum

Professioneel, fully responsive webdesign op maat. Plus hosting, logo & huisstijl ontwerp, SEO en meer.

Klik op het WhatsApp icoon
om een bericht te sturen.
Copyright © 2019 Someco | Algemene voorwaarden | In samenwerking met LionessDesign